har ingen lust...

...att blogga nu för tiden. Men slänger in ett inlägg nu.

Kom hem från skolan för ett tag sen, ikväll blir det vanlig träning. Fast vi har besök den här veckan, av det norska toppidrottsgymnasiet. Får väl se hur det går!

För övrigt så var det tävling i helgen, JSWOPen. Det gick väl sådär, är inte så spec nöjd men kan väl trösta mig med att det va första tävlingen för terminen eller något.  Bortsett från hur matcherna gick så var det jättetrevligt där iaf. Alla va jätteduktiga och grattis till dom som tog medalj!

Blir väl att hårdträna inför Holland som är om två veckor!

Två bilder från tävlingen:


kattis,sofie,jag och jessica har så jäkla kul när vi väntar på bussen,not!


Uppvärmning, snygging man är då! Eller inte.


FET BLOGGTORKA?!

Ja precis,har inte skrivit på evigheter, men har fan inte haft lust alls. Känns inte så lockande när man vaknar,går till skolan, hem,träna, sen hem och sova. För det är de som typ mina dagar består av nu för tiden, men skriver ett snabbt inlägg nu.

Jag bor ju i Frövi nu,och det har jag gjort ett tag. Flytten gick suveränt,och vi har fått iordning lägenheten jättebra! Jag har kommit in i allt nu,skola,träningar och att vara hemifrån. Så det känns helt okej! Sofie och jag kommer jättebra överrens så vad mer kan man begära! :) Folket på JG är jättehärliga och skolan här är jättebra,så jag trivs super mucho!  MEN JAG SAKNAR ALLA I SÖDERTÄLJE SÅÅÅÅÅ MYCKET!

I helgen var det Riksrandori/Landslagsläger i Uppsala. Grymt bra läger, och träningarna var riktigt nice,men jag är helthelt slutkörd! Så ja de känns inte speciellt lockande att träna ikväll. Har fetont i huvudet,och det har jag typ haft hela helgen (?!) What's up with that?  Fattar inte alltså. Den försvinner aldrig!!

Gossip Girl på tv så bestämmer mig för att jag inte har något mer att skriva!


pussss !♥
Sabrina

RSS 2.0