SödertäljeJudoklubbs tävlingsgrupp,jag älskar!

Judon,och allra helst tävlingsgruppen som består av mig, Sofie,Tilda,Fredde,Vincent och Patrik & våra tränare K.Murén och K.Källgren betyder enormt mycket för mig!
Vet inte vad jag skulle göra utan er! Ni är så jävla bäst :D
Stunderna med er knäcker!! KÄRLEK TILL HÖGSTA GRAD,  
JAG ÄLSKAR ER


Fredrik,Tilda,Sofie,Vincent och Patrik!<3
"Bananas of the world unite"
SÅ MÅNGA MINNEN,och fler ska det bli!
 

"The Kristoffers"

...våra kära tränare som står ut med oss,
plågar oss med helvetesfys(som i slutändan är så j*vla värt det),
tar med oss på tävlingar,fixar träningsläger,jävlas med oss och mycket annat.
Det går inte att hata er,även om det verkar som det ibland,Haha.
Ni är värda guld! Tror jag talar för hela tävlingsgruppen när jag skriver:
Tack för all tid ni lägger på oss och för allt ni gör för oss,Vi uppskattar det!


Fredag 15/5 - Judogymnasiet

Hallon&Blåbär! Hur mår ni? Själv är jag astrött!

Vaknade klockan fem i morse eftersom jag och mamma skulle till Judogymnasiet. Gjorde mig i ordning och mamma fixade frukost att ta med. Sen gick vi hemifrån halv 6. Bussen skulle gå ifrån stan klockan 06:17 så mamma och jag tog en promenad dit. Vi kom fram typ en kvart tidigare än va bussen skulle gå så vi fick vänta ett tag,och det var SVINKALLT. fyfan va kallt det va,helt sjukt. Men det blev självklart varmare framåt dagen.
Först skulle vi ta bussen till Södertälje syd,sen därifrån tåget till Hallsberg,byta tåg där till Örebro, sen i Örebro bytte vi till buss. Den gick direkt till Lindesberg.

När vi kom fram fick vi lite fika,Björn och Peter förklarade lite om vad som skulle hända under dagen och så. Sen efter det kom det några elever ifrån JG som visade oss runt i skolan och så.
Klockan tolv åt vi lunch,vi fick grillat kött och potatissallad som dom från HR hade gjort. MUMS med grillat! :D
Sen efter det åkte vi till Frövi,där vi fick se en del av vårat träningsupplägg i sommar.

Efter det blev det av att kolla lägenheter. Får se om jag ska dela med någon,om jag gör det blir det förhoppningsvis Sofie :D eftersom hon oxå fick börja på JG!  HIGH FIVEEE!!
Annars blir det väl att jag bor i en liten etta där själv.

När det var klart,åkte vi tillbaka till klubben och fikade lite och pratade lite om hur det kommer bli med ekonomin,vad allt kostar och så. Sen var vi klara där,då tog mamma och jag bussen till Arboga och bytte till tåg som gick direkt till Södertälje. En mycket rolig tågresa kan jag säga,mamma fick iallafall många goda skratt.

Gud,det känns som att det är så j*vla mycket att göra innan jag flyttar. Fixa massa bidrag,lägenhet,möbler?,ny judodräkt och massa utrustning som jag måste ha med mig när jag flyttar.. Känner mig jätte stressad och ändå är det ett tag kvar. Men tiden går ju så grymt snabbt,fast det blir nog bra.

Förutom det så har jag snart bal!?! Måste beställa hem min klänning och sedan prova om jag kan ha den,kan jag ha den så ska jag ju självklart behålla den,om inte måste den skickas tillbaka och jag måste panikleta efter en ny!! och det är inte länge kvar alls. Skor till balen har jag oxå hittat,måste bara be min kära bror att beställa hem dom. :D
Det enda som fattas nu är fixa tid hos en frisör och en avslutningsklänning. Får se om jag hittar någon fin,ska förhoppningsvis upp till SKHLM nästa vecka så hoppas jag hittar någon där.

Nej nu ska jag lägga mig och titta film tror jag,Jag vet,det är fredagkväll men jag är så j*vla trött så det blir en mysig hemma kväll ikväll!
Ha en trevlig kväll everybody!


miss independent
/s.karouisellström

Torsdag 14/5

Hallon&blåbär.

Kom nyss hem ifrån skolan och precis när ja öppnade dörren såg jag att senaste nummret av Vecko revyn hade kommit,HIGH FIVE!
För övrigt så har skolan varit ganska okej,men det kändes som att timmarna gick extremt sakta. Höll på att somna på SO-lektionen för jag var så jävla trött. Vi slutade lite tidigare idag,för dom flyttade fram våran lektion eftersom 8:orna har prao den här veckan. Kan ju inte säga annat än SKÖNT!

Imorgon åker jag till Lindesberg. Mamma och jag ska kolla runt lite i skolan och så,prata lite om sen när ja flyttar dit och så. Inte långt kvar alltså! :D


Idag ska jag bara vara hemma, fixa lite för imorgon,måste dra till syd för att köpa tågbiljetter till mig och mamma. Får se om man kan be älskade storebror att skjutsa oss dit.


Nu har jag tyvärr inget mer att berätta haha,så nu ska jag sätta mig och läsa Vecko Revyn!


Ciao Bellos

/s.karouisellström


Fredag 8/5

Ah tja!

Hur mår ni? Själv mår jag bara fint!

Skoldagen gick snabbt,så de var ganska skönt. Har varit som den söta ekorren i 'På andra sidan häcken' idag. Alltså helt galen och full med överskottsenergi. Har hoppat runt och dansat och sjungit idag. Mina klasskompisar fick stå ut med mycket. :)  Haha det är cirkus idag i Södertälje så på rasten idag gick jag,Moa och Amanda och titta lite där. Vi försökte se vad det fanns för djur där men det enda vi såg var två elefanter. Mohahah. Jag kommer ihåg när ja vi mindre att ja gick på cirkus några gånger och jag tyckte det var jätteroligt med clowner och allt sånt som har med cirkus att göra. Men efter att jag såg en film så började ja ogilla clowner,dom är så jävla skrämmande när som ler sådär fult. Usch! Men det skulle vara roligt att gå på cirkus någon gång igen snart haha :P

För övrigt så sitter jag bara hemma nu och gör ingenting,ska snart ta bussen till judon. Jag och Sofie ska hjälpa mina kära tränare med SSKs A-juniorer HAHA. Kul? Inte direkt. 

Imorgon ska jag dra och sola med Denise på dagen,sen runt halv 6 blir det fira min kära Melinda. 
Vad ska man ha på sig? alltid samma problem,men ja får plocka fram något.

Nu ska jag kila och fixa lite innan jag drar.

Ciao Bellos!
/s.karouisellström


tillbaka..

Hej! :)
Det var ett ganska bra tag sen jag skrev,men har känt att ja verkligen inte haft lust alls att skriva. Men nu är jag tillbaka iallafall. Inte för att jag tror att det är någon som läser men.

Valborg firades i torsdags tillsammans med tjejerna Det började med att vi drog hem till Catta och grillade och hade det trevligt,satt och pratade och så. Sen begav vi oss ner till stan för att kolla på brasan,men den var redan tänd när vi kom ner så det fanns inte så mycket kvar att se av den. Men iallafall undertiden vi var där träffade vi på lite folk hit och dit. Runt tio så träffade jag och Melinda på Linus och hans vänner,så vi promenerade runt med dom lite. Sen fick dem för sig att de skulle äta,så jag och M gjorde dem sällskap snälla som vi är. Men dom skulle fortsätta till någon fest någonstans,och eftersom jag snart skulle hem så följde vi inte med,så vi stannade kvar på stan,och runt tolv drog jag hem. 
Ganska lyckad kväll även om valborg är överskattat som alla andra "högtider".

I sommar flyttar jag förresten,till Örebro. För att jag kom in på judogymnasiet :)

Nej nu ska jag påbörja mitt svenskaarbete som ska vara inne senast torsdag. Inte så lockande men man måste ju.


Juste,min kära älsklings Melinda fyller 16 idag,så Grattis på dig hjärtat! love you

/s.karouisellström

RSS 2.0